Tekstgrootte:

Hoi mijn naam is Nicole Rouwmaat, ik werk als jongerenwerker in gemeente Winterswijk. Ik dacht dat ik na de mavo de mode vakschool in Enschede wilde gaan doen maar na een jaar had ik het daar gezien…verkeerde keus dus… shit happens. Ik ben daarna sociaal pedagogisch werk gaan doen bij het Graafschap college. Na mijn diploma had ik geen idee wat ik verder wilde gaan studeren dus heb ik besloten te verhuizen naar de Ardennen in België waar ik een jaar op een camping heb gewoond en gewerkt. Een super cool jaar waarin ik leuke mensen heb leren kennen, heb geleerd hoe het is om op jezelf te gaan en om voor jezelf te zorgen. Daarom ben ik na dit jaar ook niet meer bij mijn ouders gaan wonen maar had ik besloten om de pabo te gaan doen in Groningen.. een nieuw avontuur! Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt in een logeerhuis, in een cafe, in een snackbar en zelfs in een slachthuis om mijn leven als student te kunnen betalen. Toen ik eindelijk mijn diploma in ontvangst mocht nemen heb een tijdje als basisschool juf gewerkt.. maar daarnaast ook als begeleider van gezinnen waar ze even wat extra hulp nodig hadden.. Vervolgens ben ik door mijn vrijwilligerswerk bij het jongerenwerk in het jongerenwerk gerold… heb zelfs nog een tijd les gegeven op het Graafschap college en ben buurtwerker in Doetinchem geweest. Nu ben ik samen met stagiaires en een club toffe vrijwilligers verantwoordelijk voor SPOT jongerenwerk.

Hoi! Ik ben Ersen en werk als jongerenwerker in de gemeente Winterswijk. Nadat ik op de middelbare school administratie opleidingen had gedaan bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal niet achter een saai bureau wilde zitten voor de rest van me leven en heb ik even een tussenjaar genomen, even helemaal niks. Heb toen een jaar lang bijbaantjes gehad en heel veel gesport in mijn vrije tijd om af te vallen (ik woog 110 kilo!). Toen iedereen mij vroeg hoe ik was afgevallen en wat ik at en wat ik deed bedacht ik me dat ik fitness trainer wilde worden! Na een paar cursussen te hebben gedaan voor fitness trainer ging ik aan de slag op een sportschool. Na zo’n 5 jaar gewerkt te hebben als personal trainer en fitness instructeur bedacht ik me dat ik eigenlijk ook wel wat met jongeren wou doen en ging dus sociaal cultureel werker studeren op het Graafschap College. Na 3 jaar had ik dat diploma binnen en ging ik naast het werk op de sportschool aan de slag als ambulant begeleider in Arnhem. Dat houdt in dat je dan bij gezinnen, in mijn geval vooral bij jongeren, op huisbezoek gaat om hen te helpen in het dagelijkse leven en waar ze wel wat hulp bij kunnen gebruiken onder begeleiding. Ik vond het toch wel ver om elke keer naar Arnhem te gaan en toen ik zag dat er een jongerenwerker in Winterswijk werd gezocht heb ik direct gesolliciteerd! 2 dagen later werd ik aangenomen en ben nu trotse jongerenwerker bij SPOT en sociaal werker in Winterswijk!

Screenshot_20220405-152512_Instagram

Amanda Abdu

Jongerenwerker
Email aabdu@winterswijk.nl
Telefoon 06 43 54 69 89

Hoi! Ik ben Amanda en ik werk als jongerenwerker in de gemeente Winterswijk. Ik heb in Winteswijk op Schaersvoord de middelbare school afgerond. Vervolgens ben ik begonnen aan de opleiding pedagogisch medewerker jeugd in Groenlo. Tijdens deze opleiding ben ik moeder geworden en ben ik even gestopt met school. Vervolgens heb ik de BBL opleiding detailhandel gevolgd, maar mijn hele leven in een winkel werken zag ik niet zitten. Daarom ben ik toch weer begonnen aan de opleiding pedagogisch medewerker jeugdzorg. Na het MBO wou ik graag meer verdieping en heb ik de keuze gemaakt verder te gaan studeren en een HBO opleiding pedagogiek te volgen aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier twee jaar stage gelopen bij SPOT. Ik hoopte dat wanneer ik klaar was met school ik bij SPOT zou kunnen werken.
En raad eens… Een paar weken voordat ik mijn diploma kon ophalen, zag ik een vacature voorbij komen als jongerenwerker in Winterswijk. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten gaan! Ik heb gesolliciteerd en nu ben ik jongerenwerker in Winterswijk.

Inmiddels ben ik mama van twee hele leuke meiden en woon ik samen met mijn man in Doetinchem. In mijn vrije tijd ben ik te vinden achter de naaimachine waar ik eigen kleding mee maak, buiten  in het bos of verdiept in een goed boek.

PHOTO-2022-04-05-15-11-07

Irene van Rijn

Staigaire SPOT
Email irijn@winterswijk.nl
Telefoon 06 43 54 70 01

Hee, ik ben Irene en ik ben 16 jaar. Ik loop stage bij SPOT als jongerenwerker in gemeente Winterswijk. Ik doe de opleiding sociaal werk op het Aventus in Apeldoorn. Ik heb hiervoor op het Schaersvoorde in Winterswijk gezeten. Ik woon in Deventer en in Winterswijk, Meddo en in Mijn Vrije tijd doe ik graag dingen met mijn vriendinnen.

PHOTO-2022-05-12-09-30-52

Carmen Jung

Stagiaire SPOT
Email cjung@winterswijk.nl
Telefoon 06 43 54 69 93

Hey. Mijn naam is Carmen Jung en ik ben 18 jaar. Ik loop stage bij SPOT jongerenwerk in Winterswijk. Ik doe de opleiding sociaal werk (leerjaar 2) op Aventus Apeldoorn. Mijn stage is begonnen in maart 2022 en zal eindigen in juli 2023. Voor deze opleiding heb ik mijn Mavo diploma gehaald op Schaersvoorde Winterswijk.
In mijn vrije tijd rijd ik paard en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden.