Tekstgrootte:

Afsluiting BBQ

Het zomerprogramma zit er al weer op! De scholen kloppen alweer aan de deur..

Om het passend af te sluiten, organiseren we een BBQ bij SPOT! Kom dus lekker een broodje hamburger eten en ondertussen kijken we wie de beste panna’s uitdeelt!

Wel zit er een eigen bijdrage bij van €2,-

Stuur een dm via Instagram naar mitchel_spot_ of een appje naar 0610501916

 

Kickball

Kickball? Jazeker! Vandaag gaan we kickballen bij speeltuin ’t Hakkerlerkamp! Het is variant op honkbal, alleen dit is met de voeten.

Hier een leuk filmpje om te laten zien hoe het er aan toe kan gaan; https://www.youtube.com/watch?v=1GdHk6PMIm8

Stuur een dm via Instagram naar mitchel_spot_ of een appje naar 0610501916

Beachhandbal

Dit wordt een interessante (en ook zeeer zware middag)! We gaan namelijk op de beachvelden bij Sportpark Jaspers beach handballen!

LET OP: Vanwege de corona maatregelen werken we met aanmeldingen. Wees er op tijd bij, want er mogen 15 jongeren deelnemen!

Stuur een dm via Instagram naar mitchel_spot_ of een appje naar 0610501916

Voetvolleyen

Eens even kijken wie de creatieve geesten onder ons zijn; lekker voetvolleyen bij SPOT!

LET OP: Vanwege de corona maatregelen werken we met aanmeldingen. Wees er op tijd bij, want er mogen 15 jongeren deelnemen!

Stuur een dm via Instagram naar mitchel_spot_ of een appje naar 0610501916

Het loverboy theater

Moeder-dochter voorstelling, voor meiden vanaf 13 jaar  

Loverboys – Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Loverboy laat je kennis maken met de loverboys van nu.

Na de voorstelling stappen de acteurs uit hun rol en gaan aan de hand van stellingen het gesprek aan met het publiek. Aan de orde komen vragen als: hoe gaan de loverboys van nu te werk? Kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

Meer weten of opzoek naar het aanmeldformulier?: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/loverboy-theater-23-oktober

Theaterlezing puberbrein: een handleiding

Avond vol humor voor ouders en opvoeders met pubers

Pubers
Waarom maken ze hun huiswerk niet?
Waarom komen ze te laat op hun stage?
Waarom komen ze niet uit bed?
Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? 

In deze humoristische lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij –de puberleeftijd ontgroeid – daarmee om kunnen gaan. Aletta Smits is onderzoeker aan Hogeschool Utrecht en trainer bij de Loef Lezingen en Training. Zij weet op een boeiende en onderhoudende wijze een kijkje te geven in het voor velen onbegrijpelijke brein van een puber. Op een cabaretachtige manier neemt zij haar publiek mee in de belevingswereld van een puber en zijn/haar omgeving.

 

Voor meer informatie en het inschrijfformulier ga naar: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/theaterlezing-puberbrein-een-handleiding-17-oktober

Lezing: De verslavende Digitale Wereld

Voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd 12-18 jaar

Het leven van jongeren speelt zich vooral digitaal af en voor ouders is het vaak zoeken: hoe ga je hiermee om? Boos worden werkt niet, maar een gesprek voeren is al helemaal lastig! Waarom is het jongerenbrein zo gevoelig voor de digitale wereld en wat is het antwoord hierop? Hoe kom ik in contact? Hoe stuur ik bij? Wie geeft mij eindelijk het antwoord dat wél werkt?

Laurens Veltman geeft je deze avond praktische handvatten om in contact te komen en bij te sturen op digitaal gedrag!

 

Voor meer informatie en het aanmeldformulier ga naar: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/de-verslavende-digitale-wereld-15-oktober

Healthy lifestyle and sports!

HEALTHY LIFESTYLE AND SPORTS!

Wil jij weten wat een gezonde leefstijl inhoudt? Denk jij net zo goed te kunnen koken als je moeder?
Maximaal kunnen presteren in je sport? Meld je dan aan voor deze activiteit! Vanaf dinsdag 24 september gaan we 1 keer in de 2 weken op de dinsdag aan de slag met deze vragen en alles wat te maken heeft met (gezonde) voeding! o.a. informatie, spelletjes en koken zullen tijdens deze bijeenkomsten aan bod komen!

Aanmelden kan bij Mitchel Hammadi:
Whatsapp 06-10501916, een dm op mitchel_spot_ of mail naar mhammadi@winterswijk.nl
Aanmelden vóór vrijdag 20 september! Maximaal 12 personen kunnen deelnemen, vol = vol!

LET OP: deelname is op eigen risico!