Tekstgrootte:

Beats produceren workshop

Wederom een toffe creatieve activiteit; vandaag wordt een workshop beats produceren georganiseerd in de Boogie Woogie. Dit is voor de 12 tot 14 jarigen en betreft maximaal 12 deelnemers. Wees er snel bij, want vol = vol!

Als er nog vragen zijn, stuur mitchel_spot_ of ersen_spot_ een Dm op Insta of stuur anders een appje naar Mitchel 0610501916 of Ersen 0612065118!

Hiphop dans

Speciaal voor de liefhebbers van dansen en/of hiphop muziek, is er vandaag een dansclinic bij Boogie Woogie! Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Dan zien we je graag verschijnen! Wees er snel bij, want er kunnen hier maximaal 20 jongeren aan deelnemen!

Als er nog vragen zijn, stuur mitchel_spot_ of ersen_spot_ een Dm op Insta of stuur anders een appje naar Mitchel 0610501916 of Ersen 0612065118!

DJ workshop

Heb je altijd al willen weten hoe die DJ’s het toch altijd voor elkaar krijgen om heerlijke muziek te maken?! Deze woensdag wordt er bij Boogie Woogie een DJ workshop georganiseerd. LET OP: het is voor 12 tot 14 jarigen en er kunnen maximaal 12 deelnemers aan meedoen. Laat dus op tijd weten of het je iets lijkt en meld je aan!

Als er nog vragen zijn, stuur mitchel_spot_ of ersen_spot_ een Dm op Insta of stuur anders een appje naar Mitchel 0610501916 of Ersen 0612065118!

Het loverboy theater

Moeder-dochter voorstelling, voor meiden vanaf 13 jaar  

Loverboys – Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Loverboy laat je kennis maken met de loverboys van nu.

Na de voorstelling stappen de acteurs uit hun rol en gaan aan de hand van stellingen het gesprek aan met het publiek. Aan de orde komen vragen als: hoe gaan de loverboys van nu te werk? Kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

Meer weten of opzoek naar het aanmeldformulier?: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/loverboy-theater-23-oktober

Theaterlezing puberbrein: een handleiding

Avond vol humor voor ouders en opvoeders met pubers

Pubers
Waarom maken ze hun huiswerk niet?
Waarom komen ze te laat op hun stage?
Waarom komen ze niet uit bed?
Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? 

In deze humoristische lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij –de puberleeftijd ontgroeid – daarmee om kunnen gaan. Aletta Smits is onderzoeker aan Hogeschool Utrecht en trainer bij de Loef Lezingen en Training. Zij weet op een boeiende en onderhoudende wijze een kijkje te geven in het voor velen onbegrijpelijke brein van een puber. Op een cabaretachtige manier neemt zij haar publiek mee in de belevingswereld van een puber en zijn/haar omgeving.

 

Voor meer informatie en het inschrijfformulier ga naar: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/theaterlezing-puberbrein-een-handleiding-17-oktober

Lezing: De verslavende Digitale Wereld

Voor ouders en opvoeders met kinderen in de leeftijd 12-18 jaar

Het leven van jongeren speelt zich vooral digitaal af en voor ouders is het vaak zoeken: hoe ga je hiermee om? Boos worden werkt niet, maar een gesprek voeren is al helemaal lastig! Waarom is het jongerenbrein zo gevoelig voor de digitale wereld en wat is het antwoord hierop? Hoe kom ik in contact? Hoe stuur ik bij? Wie geeft mij eindelijk het antwoord dat wél werkt?

Laurens Veltman geeft je deze avond praktische handvatten om in contact te komen en bij te sturen op digitaal gedrag!

 

Voor meer informatie en het aanmeldformulier ga naar: https://preventieplatformjeugd.nl/maand-van-de-opvoeding/de-verslavende-digitale-wereld-15-oktober

Speciaal voor ouder/opvoeder en kind, Theatervoorstelling: Loverboys

Onlangs is er in Doetinchem weer een neploverboy actie geweest.

80% van de jongeren die benaderd zijn wilde mee gaan…

schokkend? Ja! Maar hoe komt het zover? Hoe gaan deze gasten te werk en hoe kun je al eerder signaleren dat iemand niet helemaal pluis is en niet zulke beste bedoelingen heeft…

Dit alles word je duidelijker door de theater voorstelling: Loverboys van Studio Bok en Baas.

In dit interactief theaterstuk nemen ze jou en je ouder/opvoeder mee in het verhaal van een meisje dat “per ongeluk” in de handen van een loverboy valt.

Wil je hier naar toe? Geeft je dan snel op via de onderstaande link:

https://bit.ly/maandvandeopvoeding

bij veel aanmeldingen komt er dezelfde avond een tweede voorstelling: 20:30 – 21:50

Voor jullie ouders, Theatervoorstelling: ‘Welkom in Puberland’

Speciaal voor jullie ouder presenteert het PreventiePlatformJeugd een theater voorstelling:

Welkom in Puberland”

Jij begrijpt je ouders af en toe niet maar zij jou ook niet. Tijdens deze voorstelling krijgen ouders iets meer verstand van pubers 😉

voor meer informatie zie Facebook: preventieplatformjeugd.

De voorstelling is gratis en ouders moeten zich wel opgeven van te voren.

opgeven kan via onderstaande link:

https://bit.ly/maandvandeopvoeding

 

GOED GEAARD – Meet, Share, Care Avond

Uit de Facebookpagina Goed Geaard is een werkgroep ontstaan. Een club mensen uit de Achterhoek die allemaal even gedreven zijn om de Achterhoek een beetje mooier te maken. We willen laagdrempelige activiteiten organiseren in de Achterhoek onder t motto ‘sharing is caring’

En de eerste Meet, Share & Care gaat plaats vinden op 12 oktober bij City Lido te Groenlo.
Op deze avond stellen wij ons als werkgroep voor en delen we onze plannen en ambities. Daarnaast zullen er een aantal sprekers zijn, Joris Bengevoord (burgermeester Winterswijk), Chris Rougoor (ervaring in leven buiten de hokjes) en Jackie van Dulmen (roze in blauw oost Nederland) zij hebben alle drie een mooi verhaal te delen ter informatie en inspiratie.
Maar wat we het aller belangrijkste vinden is dat jij zelf mee gaat denken over wat jij zou willen zien in de Achterhoek. Wat kan er verbeterd worden? Waar heb jij behoefte aan? En wat zijn de voordelen van de Achterhoek? Want wij zijn van mening dat je juist in de Achterhoek veel voor elkaar kan betekenen. Dit gaan we bespreken via Mentimeter. Dit is een digitaal systeem waardoor iedereen de kans krijgt om zijn of haar input te geven via je eigen telefoon. De input komt direct op een groot scherm waardoor we het verder kunnen bespreken. Heel laagdrempelig en effectief.

Uiteraard sluiten we de avond af met een drankje want “ontmoeting en gezelligheid” vinden we erg belangrijk. Wij hebben er super veel zin in!

BEN JIJ ER OOK BIJ?
Let op!! Er zijn een beperkt aantal plekken. Je kunt je opgeven door middel van een mail te sturen naar melaniegarstenveld@gmail.com vermeld je naam, woonplaats en als je t leuk vind om alvast te vertellen waarom je er bij wil zijn graag, daar zijn we benieuwd naar.
We zien we elkaar 12 oktober om bij City Lido in Groenlo

Speciaal voor jullie ouders, theater; ‘Buurvrouw voed je kind eens op!’

Als ouder ben je van harte welkom theatervoorstelling ‘Buurvrouw voed je kind eens op!’ Een interactieve theatervoorstelling voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Waarom zijn er tegenwoordig toch zoveel moeilijke kinderen? Ligt het aan hen? Of Ligt het aan de opvoeding? Wat zeg je tegen je buurvrouw als je ziet dat haar kinderen een loopje met haar nemen? En wat doe je als diezelfde kinderen brutaal zijn tegen jou? Jouw eigen kinderen zijn gelukkig niet zo, die zouden nooit zo doen. Maar is dat wel zo?

aanmelden via de link:
https://bit.ly/maandvandeopvoeding