Tekstgrootte:
goed geaard

GOED GEAARD – Meet, Share, Care Avond

Datum 12 October
Leeftijdsgroep alle leeftijden
Categorie Educatief
Tijden 19:30 - 00:00
Locatie City Lido, Kerkstraat 6, Groenlo
Kosten GRATIS

Uit de Facebookpagina Goed Geaard is een werkgroep ontstaan. Een club mensen uit de Achterhoek die allemaal even gedreven zijn om de Achterhoek een beetje mooier te maken. We willen laagdrempelige activiteiten organiseren in de Achterhoek onder t motto ‘sharing is caring’

En de eerste Meet, Share & Care gaat plaats vinden op 12 oktober bij City Lido te Groenlo.
Op deze avond stellen wij ons als werkgroep voor en delen we onze plannen en ambities. Daarnaast zullen er een aantal sprekers zijn, Joris Bengevoord (burgermeester Winterswijk), Chris Rougoor (ervaring in leven buiten de hokjes) en Jackie van Dulmen (roze in blauw oost Nederland) zij hebben alle drie een mooi verhaal te delen ter informatie en inspiratie.
Maar wat we het aller belangrijkste vinden is dat jij zelf mee gaat denken over wat jij zou willen zien in de Achterhoek. Wat kan er verbeterd worden? Waar heb jij behoefte aan? En wat zijn de voordelen van de Achterhoek? Want wij zijn van mening dat je juist in de Achterhoek veel voor elkaar kan betekenen. Dit gaan we bespreken via Mentimeter. Dit is een digitaal systeem waardoor iedereen de kans krijgt om zijn of haar input te geven via je eigen telefoon. De input komt direct op een groot scherm waardoor we het verder kunnen bespreken. Heel laagdrempelig en effectief.

Uiteraard sluiten we de avond af met een drankje want “ontmoeting en gezelligheid” vinden we erg belangrijk. Wij hebben er super veel zin in!

BEN JIJ ER OOK BIJ?
Let op!! Er zijn een beperkt aantal plekken. Je kunt je opgeven door middel van een mail te sturen naar melaniegarstenveld@gmail.com vermeld je naam, woonplaats en als je t leuk vind om alvast te vertellen waarom je er bij wil zijn graag, daar zijn we benieuwd naar.
We zien we elkaar 12 oktober om bij City Lido in Groenlo

Terug naar overzicht