Tekstgrootte:
Trots in de Achterhoek

Juni – Achterhoek Pride maand

Datum 31 mei 2023

De hele maand juni is het Achterhoek Pride maand. Deze maand staat in het teken van diversiteit.

En met diversiteit bedoelen we: dat iedereen ongeacht geslacht, gender, geaardheid, afkomt of religie zichzelf kan zijn in de Achterhoek. Daarom is de slogan ook ‘Trots IN de Achterhoek’.

De hele maand zijn er tal van leuke activiteiten te doen waar je aan deel kan nemen. Er zijn dingen te bezichtigen zoals een voorstelling bij Theater de Storm of een expositie in het gemeente kantoor. Wil je weten wat er nog meer te doen is? Neem gerust een kijkje op de website! www.achterhoekpride.nl

Ook op facebook en insta zijn ze te volgen!

SPOT jongerenwerk en Regenbooggemeente Winterswijk doen ook mee aan deze maand! Want wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in Winterswijk en dat je vooral lekker jezelf mag zijn!

Meer nieuws:

Terug naar overzicht