Tekstgrootte:
550x549

Week van de liefde

Datum 5 februari 2021

Volgende week is het de week van de liefde. Zoals iedereen al weet is het 14 februari Valentijnsdag. Ook tijdens corona snappen wij heel goed dat je nog steeds bezig bent om het hart van jou geliefde te veroveren. Maar daar gaat dit bericht niet over. Vanuit Sense worden er namelijk verschillende activiteiten online aangeboden in verband met de week van de liefde. Hieronder is al een deel te vinden.

Online Valentijn

Een nieuw jaar is aangebroken. We laten een bewogen jaar achter ons en kijken met hoop naar de toekomst. Het vaccineren is overal in het land begonnen en dus ook in onze regio. Ondanks dat er licht is aan het einde van de tunnel, blijven we voorlopig nog steeds erg afhankelijk van de online tools. Hoe hard wij soms ook zitten te vloeken op “de jeugd van tegenwoordig” die met hun telefoons lijken verenigd, hoe belangrijk is de technologie nu ook geworden in ons dagelijkse leven. Voor het geval dat niet al zo was natuurlijk.
Met het oog op komende 14 februari, Valentijnsdag, vragen wij ons af hoe jongeren deze dag zullen beleven. Online, op afstand of toch een intiem bezoek? Misschien samen op date, maar waarheen? Alles is dicht. Ingewikkeld allemaal die Liefde in tijden van Corona. In deze nieuwsbrief hebben we ons daarom helemaal gericht op Online Valentijn. Bekijk gauw alle tips!
En of je nu alleen of samen Valentijnsdag viert, we hopen dat het goed met je gaat. op naar het nieuwe, oude normaal!

Wil je nog meer informatie hebben bekijkt dat hun website en meld je aan!

Meer nieuws:

Terug naar overzicht