Tekstgrootte:
Friday the 13th. Calendar, bad luck, time, stress or fear concept.

Vrijdag de 13 november

Datum 11 november 2020

Aankomende vrijdag is het weer 13 november, weet jij waarom deze dag zo berucht is? Als je meer wil weten lees dan verder en verbreed je kennis.

Vrijdag de dertiende wordt door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd, wegens de combinatie van vrijdag en dertien. Dit is omdat er op deze speciale vrijdag meer ongelukken gebeuren dan andere vrijdagen of andere dagen. Deze overtuiging is al vanuit de oudheid meegenomen naar het heden en is door de verschillende onderzoeken ook deels bewezen. Wil je nog meer weten over deze beruchte dag, ga dan op onderzoek uit en misschien kun jij mij meer vertellen over deze dag.

Pas jij dus een beetje op vrijdag 13 november!

#blijf veilig en wees jezelf.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht