Tekstgrootte:
Datum 7 april 2020

een nieuwe week en dus ook weer nieuwe tips.

Tip 1: Kijk naar je werkplek waar je je huiswerk doet, zit je wel goed? Veel mensen klagen over rugpijn, omdat de stoel niet goed is of de afstand naar je bureau te ver. In het filmpje hieronder krijg je simpele tips voor je thuiswerk plek:

Tip 2: lees een goed boek. Dat klinkt misschien saai, maar deze periode is juist heel goed om je taalvaardigheid te verbeteren. Een boek hoeft ook zeker niet saai te zijn, je kunt namelijk hele spannende boeken lenen/kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld zat thriller/horror boeken te verkrijgen. Ben je niet zo van dit genre, kijk dan eens bij actie of romantiek. Er zijn in nederland veel jonge schrijvers die boeken schrijven voor jeugd die gemakkelijk te lezen zijn en tegelijk ook spannend, kijk bijv. eens naar boeken van saskia van noort

Meer nieuws:

Terug naar overzicht