Tekstgrootte:
Datum 1 april 2020

Een nieuwe dag en nieuwe tips!

Tip 1: Klop eens bij je buren op het raam om te vragen of je wat voor ze kunt betekenen. Denk hierbij vooral aan je oudere buren of mensen die onder de risicogroep vallen. Vermijd hierbij ten aller tijde direct contact. Praat met elkaar terwijl de ander achter glas zit of wissel telefoon nummers uit. Mocht je eens boodschappen kunnen doen voor iemand of de hond uitlaten, spreek dan af dat je dit doet zonder in contact te komen met diegene. Zorg dat de hond in de gang zit als je die ophaalt, zodat je geen hulp nodig hebt van de eigenaar en zet de boodschappen voor de deur.

Tip 2: Maak een moodboard. Dit is een groot bord of papier waar je allerlei knipsels en teksten op plakt. Dit kunnen willekeurige dingen zijn die je leuk vind, of iets waar je inspiratie over wil opdoen. Zo kun je bijv. een moodboard maken over hoe je je kamer kunt pimpen, of hoe je een hele toffe outfit kunt samen stellen. Hieronder zie je een voorbeeld van een moodboard:

Meer nieuws:

Terug naar overzicht