Tekstgrootte:
Datum 22 april 2020

Gisteren was de langverwachte persconferentie. Helaas veranderd er voor jongeren weinig, behalve dat de sporten waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden weer toegestaan zijn. Daarom zullen we de komende tijd gewoon tips blijven posten over wat je kunt doen tijdens deze periode dat we voornamelijk aan huis gebonden zijn.

Tip 1: Ben je niet zo van het boeken lezen? Maar vind je verhalen wel leuk of wil je nieuwe informatie krijgen over onderwerpen waar je nog niet zo veel vanaf wist? Luister dan eens naar een podcast! via spotify kan je op de zoek pagina het kopje podcasts aanklikken. Hierbij kun je meest beluisterde podcasts zien of kiezen tussen verschillende themas. Zeker wanneer je tijdens het lekkere weer in de zon wil relaxen is het leuk om naar een podcast te luisteren.

Tip 2: Een van de gevaren van het lange thuiszitten is dat mensen problemen krijgen met psychische problemen. Stress, depresieve klachten etc. Hierbij is het risico groot dat mensen naar de drugs grijpen. Daarom upload iris zorg filmpjes en berichten over hoe je hier het best mee om kunt gaan. Klik op onderstaande link om de posts van iris zorg te bekijken. Hopelijk kunnen we zo voorkomen dat er naar drugs gegrepen word in deze lastige tijd.

https://www.iriszorg.nl/verslaving/preventie-voorkom-verslaving

Meer nieuws:

Terug naar overzicht