Tekstgrootte:
Datum 21 april 2020

Een nieuwe week, dus weer nieuwe tips. Vanavond komt onze premier met nieuws over het wel of niet versoepelen van de maatregelen. Tot de scholen weer open gaan en we weer mogen werken blijven we tips geven voor het thuiszitten.

Tip 1: Houdt je van dansen? of wil je een extra motivatie om wat meer te bewegen? Kijk dan op de facebook pagina van penta winterswijk. Zij geven online lessen. Hier hoef je geen lid voor te zijn.

Geplaatst door PENTA Dance Department op Dinsdag 21 april 2020

Tip 2: Deze tijd zitten we erg veel op sociale media. Momenteel zijn de media zoal insta of snapchat de middelen om met elkaar in contact te blijven. Omdat we hier ons zo vertrouwt in gaan voelen vergeten we soms een beetje hoe we ons moeten gedragen op sociale media. Check daarom onderstaande link en kijk of jij je nog gedraagt zoals het hoort.

https://www.npo3.nl/nettiquette-hoe-hoor-je-je-te-gedragen-op-social-media

Meer nieuws:

Terug naar overzicht