Tekstgrootte:
Datum 14 april 2020

Een nieuwe week, en dus weer nieuwe leuke tips voor jullie. Maar voordat we daar aan toe komen hopen we dat jullie allemaal een fijn pasen hebben gehad, ondanks dat het er dit jaar wel anders uit zag dan voorgaande jaren.

Tip 1: Heb je broertjes of zusjes? Of ouders die wel iets leuks met jou willen doen binnenshuis? Verzin dat een soort wedstrijdje om met elkaar te doen. Je kunt allerlei leuke spellen doen in je huis of in de tuin. Enzo knol heeft hier een filmpje over gemaakt. Bekijk dat filmpje hier onder ter inspiratie.

Tip 2: Mis je je familie omdat je ze niet kunt zien? Vraag ze dan of ze met je willen video bellen. Snappen/kunnen ze dit nog niet? Probeer ze het dan zo goed mogelijk uit te leggen. Misschien wonen je opa en oma in een verzorgingstehuis of krijgen ze dagelijks hulp. Je kunt die mensen dan vragen of ze jou hierbij willen helpen. Mocht het niet lukken, kan je onderstaand filmpje gebruiken als uitleg of als voorbeeld nemen hoe je het zou kunnen uitleggen.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht