Tekstgrootte:
Datum 8 april 2020

Ook op deze mooie zonnige woensdag hebben we weer 2 tips voor jullie.

Tip 1: Het is warm, dus weer tijd voor ijsjes. Daarom een lekker recept voor water ijsjes die je erg makkelijk kunt maken. Stap 1: pak een water ijsjes vorm, heb je deze niet? niet erg, gebruik dan plastic bekertjes. Stap 2: snijd wat fruit naar keuze in kleine stukjes. Stap 3: stop het fruit in de vormpjes. zorg dat ze niet helemaal vol zijn. Stap 4: schenk ranja (smaak naar keuze) over de vormpjes heen. Stap 5: maak de vormpjes dicht en doe stokjes in de vormjes. Heb je geen stokjes? gebruik dan koffie/dessert lepels.

Tip 2: wil je iets binnen doen samen met je familie? maak dan een escape room. In de video hieronder vind je wat inspiratie. De escape room kan zo uitgebreid en moeilijk zijn als je zelf wilt.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht