Tekstgrootte:
Datum 9 april 2020
VID-20200408-WA0003

In dit filmpje delen de jeugdagente, de Burgemeester en SPOT jongeren werk een belangrijke boodschap met jullie. Daarom willen we vandaag in plaats van de tips te delen die we normaal met jullie delen, aandacht vragen voor dit filmpje!

We zijn met zijn allen echt super goed bezig, maar blijf wel nadenken bij wat je doet. Sta telkens even stil bij de stappen die jij zet en de dingen die je doet op een dag, is het wel volgens de richtlijnen?

Een extra tip: denk hierbij ook aan autoritjes. Met je familie/huisgenoten mag je in een auto reizen. Maar met je vrienden niet. Je kunt in de auto namelijk geen 1.5 meter afstand houden. Betrapt de politie je hier toch op? Dan krijg je een boete van bijna 400,-

Dus let op jezelf en op elkaar, wees lief voor een ander en voor jezelf. Dan komen we deze periode met zijn allen door!

Meer nieuws:

Terug naar overzicht