Tekstgrootte:
Datum 31 maart 2020

Wat normaal een nieuwe werk/school week zou zijn voor de meesten, is weer een week van thuiswerken/leren. Daarom weer twee nieuwe tips tegen de verveling!

Tip 1: Maak een bullet journal. Dit is een creatief dagboek, waarin je zelf kunt bepalen wat je schrijft of maakt. Momenteel is het soms lastig om met mensen te delen waar je mee zit. Iedereen is thuis, het is niet de bedoeling om de deur uit te gaan tenzij het echt nodig is, dus je hebt minder mensen om je heen dan normaal. Daarom kan het soms fijn zijn om je gedachten op papier te zetten. Het zijnde omdat je je hierdoor beter kunt ontspannen. Of omdat het over een aantal jaar erg interessant is om terug te lezen hoe deze tijd was. Hier vind je tips hoe je een bullet journal kan maken: https://www.mylovelynotebook.nl/inspiratie-om-een-bullet-journal-te-maken/

Tip 2: Start een online cursus. Wil je al heel lang een taal leren? of een instrument kunnen bespelen? Dan is nu je kans om dit te doen! Er zijn talloze apps te vinden waarop je een cursus kunt volgen, betaald en onbetaald. Pas wel op met betaalde apps, het kan handig zijn om je ouder/een volwassene mee te laten kijken voor je een betaling afsluit via een app.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht