Tekstgrootte:
Datum 26 maart 2020

ook vandaag hebben we weer een aantal tips voor jullie om de komende tijd door te komen!

Tip 1: Kijk ook eens op de instagram paginas van @ersen_spot en @mitchel_spot. Zij posten (dagelijks) allerlei leuke challenges en workouts doormiddel van filmpjes. Je kunt hieraan meedoen door zelf ook jouw challenge of workout te filmen, in je verhaal te zetten op insta of op je tijdlijn te posten.

Tip 2: Print een aantal kleurplaten voor volwassenen uit. Deze kleurplaten zijn een stuk moeilijker dan die voor kinderen, dus ook nog eens heel goed voor je motoriek. Er bestaan ook speciale kleurboeken hiervoor echter willen wij je op het hart drukken om niet speciaal naar de winkel te gaan voor een kleurboek maar enkel naar een dergelijke winkel te gaan als je iets nodig hebt uit die winkel wat noodzakelijk is (een eerste levensbehoefte).

Meer nieuws:

Terug naar overzicht