Tekstgrootte:
Datum 25 maart 2020

Ook vandaag delen wij weer twee tips met jullie, om te voorkomen dat je je gaat vervelen thuis.

Tip 1: Op dit moment is het nog niet verboden om met vrienden af te spreken, je mag elkaar zien zolang er niet meer dan 3 personen tegelijk op bezoek komen en je de 1,5 meter afstand kunt bewaren. In de praktijk blijkt dit toch best moeilijk te zijn, daarom is het aan te raden om toch zo min mogelijk het risico te nemen en dus niet met elkaar af te spreken. Mis je elkaar en wil je elkaar toch zien? Download dan de app Houseparty. Via deze app kan je je vrienden zien doormiddel van beeldbellen. Je kunt ook verschillende spelletjes met elkaar spelen. Ondanks dat je niet fysiek bij elkaar bent kan je het daardoor alsnog gezellig maken.

Tip 2: Vraag eens aan je ouders of je iets voor ze kunt betekenen. Voor je ouders is het ook een lastige periode, vaak moeten ze overdag werken -al dan niet thuis- en dat is voor iedereen even wennen. Nu jij thuis bent heb je tijd over en is het voor je ouders erg fijn als jij ze ondersteund in het huishouden. Dit hoeft niet te betekenen dat je iedere dag moet stofzuigen of moet poetsen, maar dat je af en toe een simpel klusje doet als de vaat, of de was. Voor je ouders is het erg fijn als je dit uit jezelf aanbied.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht