Tekstgrootte:
Datum 24 maart 2020

De tweede week zonder school is ingegaan. Daarbij zijn gisteren nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen blijken nodig, omdat er toch veel mensen zijn die zich niet aan de vorige afspraken hebben gehouden. De nieuwe maatregelen vind je hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen

Wij willen jullie nogmaals er op attenderen om je aan de maatregelen te houden! Alleen samen kunnen we de strijd tegen Corona overwinnen. Corona is niet zomaar een griepje en ondanks dat jonge mensen vaak denken dat zij er geen last van zullen krijgen (dit is trouwens niet waar ook jonge gezonde mensen kunnen erg ziek worden van dit virus), kunnen zij wel andere mensen besmetten. Dus let goed op jezelf en op iedereen om je heen! houd je aan de maatregelen. Met de tips die wij plaatsen hoef je het huis niet uit maar kan je er  toch voor  zorgen dat je je niet gaat vervelen!

Tip 1: Doe een work out in de tuin (of bij slecht weer in huis). Zorg voor wat materialen zoals een touw waar je mee kunt touwtje springen, een aantal objecten die als pionnetjes kunnen dienen, een veilig niet al te hoog object waar je op en af kunt stappen etc. Maak hiermee een parcourtje voor jezelf. Denk hierbij aan oefeningen zoals: zoveel minuten touwtje springen, dribbelen, slalommen, steps etc.

tip 2:

Meer nieuws:

Terug naar overzicht