Tekstgrootte:
Datum 18 maart 2020

Het leven zonder school of werk kan er saai worden. zeker omdat de een groot deel van de uitjes waar je normaal naar toe zou gaan dicht zit, en we elkaar adviseren om zo veel mogelijk binnen te blijven. Daarom vandaag weer twee tips hoe je de tijd zo veel mogelijk doorkomt zonder je te vervelen.

Tip 1: Maak een thuis bioscoop. Kies een of meerdere goeie films uit, zorg voor lekkere dingen die je normaal in de bioscoop zou eten/drinken: cola, popcorn, sinas, M&Ms , nachos etc. Het mogen natuurlijk ook gezonde snacks zijn als je dat liever hebt 😉 zorg voor een lekkere zitplek: de bank of een lekkere stoel, evt een dekentje. Maak de kamer donker en geniet van de film(s)

Tip 2: Deze tip is speciaal voor de mensen die het moeilijk vinden om hun dag goed te besteden. Vind je het lastig om iets te verzinnen? of merk je dat je de hele dag YouTube filmpjes aan het kijken bent? maak dan een schema voor je zelf, zoals het voorbeeld hieronder. Je kunt deze natuurlijk aanpassen met de vakken waar jij mee aan de slag moet en de klusjes die je al weken laat liggen. Zorg er wel voor dat je voldoende tijd inplant om te ontspannen, ook zonder beeldscherm. Let er ook op dat je voldoende buiten komt en beweegt. Frisse lucht en beweging is belangrijk, zeker nu de meeste sportactiviteiten niet door kunnen gaan.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht