Tekstgrootte:
Datum 17 maart 2020

We hebben het allemaal gemerkt, de corona crisis heeft er voor gezorgd dat de scholen moeten sluiten en dat we niet te veel in contact moeten komen met anderen. Het lijkt leuk, twee weken vakantie, maar een bijna alles zit dicht. Restaurants, veel winkels, bioscopen etc. Zo ook SPOT jongeren werk. Wij zijn gesloten tot zeker 6 april, daarna volgen we de nieuwe maatregelen weer op.

Omdat we begrijpen dat het lastig word om te verzinnen wat je moet doen nu er geen school is, gaan we de komende periode iedere dinsdag, woensdag en donderdag tips online zetten wat je thuis kunt doen. Zodat niemand zich hoeft te vervelen!

de eerste tip is: Ga je kamer opruimen! Als je druk bent met school en naschoolse activiteiten schiet het er vaak bij in. Soms doe je het even snel maar de helft van de troep verdwijnt gewoon weer in een kast. Zet daarom een lekker muziekje op, gooi je ramen open en neem even goed de tijd om alles uit te zoeken

Tip twee: nadat je je kamer hebt opgeruimd kan je hem natuurlijk eens een nieuw fris uiterlijk geven. Verplaats je meubels, hang wat leuke posters op of verf  een van je muren in een andere kleur!

Meer nieuws:

Terug naar overzicht