Tekstgrootte:
Datum 22 januari 2020

Afgelopen week is er in het nieuws meerdere malen gesproken dat youtuber en radiomaker Kaj van der Ree minder jarige meisjes heeft gevraagd om naaktfoto’s. Ook stuurde hij zelf naaktfoto’s. Sommige van deze meisjes voelden zichzelf zo onder druk gezet dat ze deze naaktfoto’s ook gestuurd hebben. Dan kan je denken ‘he wat dom waarom zou je dat doen?’ maar zo makkelijk is het helaas niet. Het kan iedereen overkomen dat ze toch een naaktfoto sturen en er achteraf spijt van hebben. Het is dan erg belangrijk dat je er over praat met een volwassene die je vertrouwd. Dit kunnen je ouders zijn, maar ook een oom of tante, een leraar of een vertrouwens persoon op school.

Wil je meer weten over het onderwerp? klik dan op deze link: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2319475-per-ongeluk-naaktfoto-s-gedeeld-praat-erover.html

Meer nieuws:

Terug naar overzicht