Tekstgrootte:
Datum 22 januari 2020

Op 29 januari spelen leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) en het Gerrit Komrij College het toneelstuk ‘BAZEN’. Dit gebeurt in het kader van het project ‘Toneel zonder grenzen’ van Plattelandsjongeren NL, een organisatie die zich er voor inzet de leefbaarheid voor jongeren op het platteland te verbeteren. Twee groepen van tien jongeren voeren een toneelstuk op dat zich afspeelt in een leegstaand winkelcentrum. Bij de ene groep gaat het om een vlogwedstrijd, bij de andere om een team vloggers dat inbrekers in het winkelcentrum betrapt. Een ander team jongeren maakt het decor, weer een ander team de posters en flyers. De toegang is gratis en Jannyke van Ballegooijen van Plattelandsjongeren NL hoopt op een divers publiek.

Iedereen is welkom, en de toegang is gratis! een leuk uitje dus om samen met je ouders of vrienden naar toe te gaan. Voorafgaand aan de voorstelling is er een hapje en een drankje voor iedereen.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht