Tekstgrootte:
Datum 12 december 2019

De laatste tijd is lachgas veel in het nieuws geweest. Mede door de vele ongelukken die er mee zijn gebeurt. Zo komen er bijvoorbeeld steeds meer mensen in het ziekenhuis door directe of indirecte gevolgen van lachgas.

Ook is het zo dat er steeds meer auto ongelukken gebeuren ter gevolge van lachgas, zo is er laatst iemand bekend van TV tegen een rij auto’s aangereden, waardoor er meerdere auto’s schade hadden. Terwijl ze reed gebruikte ze lachgas waardoor ze geen controle meer had over de auto.

In het onderstaande linkje vind je een artikel met een uitgebreide uitleg over lachgas en de gevolgen hiervan, wij raden iedereen aan om deze even te lezen! https://rad-blog.com/2019/12/02/even-een-ballonnetje-doen-maar-is-dit-wel-zo-onschuldig-als-het-klinkt/

Meer nieuws:

Terug naar overzicht