Tekstgrootte:
Datum 17 december 2019

WINTERSWIJK – Ook in 2020 worden er weer avondcafés voor mensen met autisme gehouden bij de Wuh, Torenstraat 9. Het eerste avondcafé van het nieuwe jaar is op 3 januari. Op deze avond zijn alle mensen met autisme van 16 jaar en ouder, hun familie en begeleiders welkom. Er wordt om 20.00 uur gestart met een pubquiz en verder kan men allerlei andere spellen spelen of met gelijkgestemden kletsen. Tijdens deze avond moet er helemaal niets, het gaat om een fijne, gezellige avond. De avond duurt tot 22.00 uur. Elke eerste vrijdagavond van de maand wordt er een avondcafé georganiseerd. Het is altijd van 20.00 uur tot 22.00 uur bij de Wuh, Torenstraat 9. Het avondcafé is op de eerste verdieping in een prikkelarme omgeving. Meer informatie is te vinden op: www.autismeavondcafe.nl.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht