Tekstgrootte:
Datum 7 november 2019

De GGD heeft speciaal voor jong volwassenen een vragenlijst gemaakt, genaamd de gezondheidsmonitor. Hierin word van alles gevraagd over onder andere: je levenstijl, genotsmiddelen, bewegen, voeding, financiƫn, social media etc.

Deze monitor is geheel anoniem, en word gebruikt om de gemeente te informeren zodat ze hun beleid kunnen vormen rondom deze onderwerpen. Zo weten de gemeenten op welke onderwerp hun jonge inwoners goed scoren en waar het minder gaat.

De monitor is in te vullen door iedereen tussen de 16 en de 25 jaar, en neemt zo’n 10-15 minuten van je tijd in beslag. Een leuke bijkomstigheid, 1 op de 10 deelnemers maakt kans op een bol.com cadeaukaart ter waarde van 10,- of op een van de drie JBL speakers!

de vragenlijst kan je hier invullen:https://www.ggdnog.nl/over-de-ggd/nieuws/ggd-noord-en-oost-gelderland-start-onderzoek-jongvolwassenen

Meer nieuws:

Terug naar overzicht