Tekstgrootte:
Datum 3 oktober 2019

Helaas, de periode van mooi weer, warme en zonnige dagen is zo goed als afgelopen. Dat betekend dat je vaak ook niet meer lekker buiten kunt spelen en meer in huis zit. Dit betekend echter niet dat er niks meer te doen is in Winterswijk. Veel speeltuinen hebben een aanbod van leuke binnen activiteiten waar je gezellig alleen, of met je vriendjes en vriendinnetjes naar toe kunt gaan.

Ook word er op 10 november een inloop middag georganiseerd bij alle speeltuinen in Winterswijk (met uitzondering van ’t Kreil) waarbij je kennis kan maken met de speeltuin en kunt kijken wat de speeltuin bied.

Speeltuin de Vrees heeft al het een en ander bekend gemaakt over hun aanbod, hierover (en over de inloopmiddag van alle andere speeltuinen) lees je meer in onderstaande link: www.spotjongerenwerk.nl/wp-admin

Meer nieuws:

Terug naar overzicht