Tekstgrootte:
Datum 3 oktober 2019

De nationale kinderboeken week is afgelopen dinsdag (2 oktober 2019) van start gegaan. Misschien heb je dit al wel gemerkt op jouw eigen school. Vaak word deze week op school geopend door het krijgen van het kinderboeken geschenk. Dat is een boekje die iedere basisschool in Nederland krijgt. Dit jaar heet dat boek: Haaien tanden van schrijfster Anna Woltz.

Tot en met 13 oktober zijn er allerlei activiteiten gepland omtrent de kinderboeken week. Waarschijnlijk doet jouw school hier ook aan mee en gaan jullie een aantal leuke dingen doen. En natuurlijk veel lezen.

Wil jij weten wat er allemaal nog meer georganiseerd word? Of wil je graag meer lezen? Op deze website https://www.kinderboekenweek.nl/ vind je een overzicht van alle activiteiten, informatie over de kinderboeken week, en leuke aanbiedingen voor allerlei verschillende kinderboeken

Meer nieuws:

Terug naar overzicht