Tekstgrootte:
keep-calm-because-its-girls-only

Girls only!!

Datum 14 augustus 2019

Vanaf september start er een nieuw traject, speciaal voor meiden! Samen eten & koken, sporten en creatieve activiteiten. Een traject voor alle meiden van 14 tot 18 jaar. Om de week gaan we dinsdag samen eten & koken bij Den Angang, de andere week gaan we samen een creatieve activiteit doen bij Spot en daar samen wat eten. Tijdens de bijeenkomsten worden er verschillende thema’s behandeld.  Donderdagavond is er een sport activiteit in de sportzaal van de Esch, met mooi weer kunnen we naar buiten gaan.  Zelf een leuke activiteit bedacht? In overleg met Amanda kan deze misschien tijdens het traject uitgevoerd worden.

Aanmelden kan tot 18 september bij Amanda via app of mail. Verdere vragen mogen ook via app of mail:
Telefoonnummer: 06- 39014331 email: aaeilkema@winterswijk.nl


 

Meer nieuws:

Terug naar overzicht