Tekstgrootte:
Datum 18 juli 2019

Ook deze zomervakantie organiseert SPOT weer de zomerschool. De zomerschool is voor kinderen van de bassischoolleeftijd 4 t/m 12 jaar, die de Nederlandse taal nog niet goed kennen. Voor deze kinderen is een zomervakantie een lange periode. Het praten, lezen en schrijven in het Nederlands gaat hierdoor achteruit. Dat is erg jammer!
Daarom heeft de gemeente Winterswijk de Zomerschool opgezet. Drie weken lang gaan de kinderen allerlei taalactiviteiten doen en ’s middags zijn ze sportief en creatief bezig. Daarnaast zijn er leuke uitstapjes zoals het kabouter pad lopen, naar Villa Mondriaan en een bezoekje aan de bieb.

De zomerschool zal gedurende 3 weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag van 9:30 – 14:30 plaatsvinden in de Boogie Woogie. Aan het begin van de ochtend zijn ouders van harte welkom voor een kop koffie of thee, vervolgens zal het programma van de zomerschool voor de kinderen van start gaan.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht