Tekstgrootte:
Datum 27 maart 2019

Viscursus voor kinderen Hengelsportvereniging W.H.V. de Karper organiseert samen met speeltuinvereniging de Vrees ook in 2019 weer een cursus “Vissen voor kids” van 8 t/m 13 jaar. Alle kinderen die dat leuk vinden, mogen daar aan meedoen. Deelname aan de cursus is gratis. Cursustijden Woensdag 3 April18.30 – 20.30 uur Woensdag 10 April18.30 – 20.30 uur Woensdag 17 April18.30 – 20.30 uur (onderlinge wedstrijd in de vijver aan de Oostervoort) Waar moet je zijn? De cursus wordt gehouden in en vanuit het gebouw van speeltuin de Vrees aan de P.J. Troelstrastraat 18a. (Uitgezonderd dus de afsluitende wedstrijd op woensdag 17 april, die wordt in de vijver aan de Oostervoort gevist, en we verzamelen ons dan daar) Wat moet je zelf meenemen? De hengelsportvereniging zorgt voor alle visspullen, zoals hengels, tuigjes, aas en voer. Je hoeft dus alleen maar regenkleding, laarzen en goede zin mee te nemen. Wat gaan we doen? De experts van de hengelsportvereniging laten je zien hoe je het beste kunt vissen. Je leert wat je nodig hebt om te vissen en hoe je je visspullen in orde maakt. Je leert welk aas en welk lokvoer je kunt gebruiken, we verklappen je in welk water veel vis zit en hoe je daar ook zelf achter kunt komen, en gaan natuurlijk ook echt zelf vissen. Alle kids die de hele cursus goed hebben meegedaan, krijgen een visdiploma en tijdens de onderlinge wedstrijd, krijgt iedereen een prijs! Wil je graag eerst meer Informatie? Neem dan contact op met: Jeroen Hijink, jeugdcoördinator van W.H.V. de Karper 06-34836275 jeugd@whvdekarper.nl Opgeven? Doe dat zo snel mogelijk via jeugd@whvdekarper.nl (en in elk geval voor 27 maart), want er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen aan deze cursus en vol is vol! Opgeven via de website (www.devrees.nl) kan natuurlijk ook. privacy Tijdens deze activiteit kunnen foto’s worden gemaakt van de deelnemers. bij opgave gaat u akkoord met het eventueel plaatsen van deze foto’s op Facebook, W.H.V. en de Vrees site, of in de Vreesbabbel.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht