Tekstgrootte:
gemeente_logo_winterswijk

Sociaal Team de Post zoekt een 3e jaars HBO-stagiair(e) voor Team Individueel

Datum 12 april 2018

Voor de periode vanaf september 2018 is het Sociaal Team de Post, voor het team individuele ondersteuning, op zoek naar een 3e jaars HBO-stagiair(e). Ze vragen een stagiair(e) voor circa 32 uur per week. Daarnaast moet de stagiair(e) een relevante opleiding volgen, zoals: Social Work of Sociaal Juridische Dienstverlening.

Heb je interesse of ken jij iemand die interesse heeft? Stuur dan uiterlijk 1 juli 2018 een sollicitatie met curriculum vitae naar stage@winterswijk.nl met als onderwerp: 3e jaars stagiair(e). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Desiree Bruin via telefoonnummer 0543-543543 of via stage@winterswijk.nl

Bekijk hier voor meer informatie: https://www.winterswijk.nl/Bestuur_Organisatie/Organisatie/Vacatures_en_stageplaatsen/HBO_stagiair_e_voor_Sociaal_Team_de_Post

Meer nieuws:

Terug naar overzicht