Tekstgrootte:
girl-1064659_960_720

Meldknop.nl

Datum 5 april 2018

Iets vervelends gebeurd op het internet? Op www.meldknop.nl kunnen zij jou daarmee helpen. De meldknop heeft vier verschillende categorie├źn met gebeurtenissen, zoals: pesten, seks, oplichting en lastig vallen. Deze vier verschillende categorie├źn hebben hun eigen subcategorie.

Per gebeurtenis staan er informatie & tips, advies & hulp en melding & aangifte.

Op de site kan je de gebeurtenis melden, maar je kunt ook bellen, chatten of mailen. Als je het probleem vermeld hebt, dan verwijzen zij jou door naar een organisatie die jou het best kan helpen hiermee.

Meldknop.nl is een initiatief van Veilig internetten en wordt ondersteund door de politie.
Let op: het doen van valse aangifte bij de politie is strafbaar.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht