Tekstgrootte:
straatvoetbaltoernooi A5

Straatvoetbaltoernooi

Datum 5 april 2018

!!! 20 APRIL: Straatvoetbaltoernooi !!!

Spot jongerenwerk organiseert samen met studenten van de Graafschap College een straatvoetbaltoernooi tijdens de koningsspelen. Jongeren van 12 tot 14 jaar kunnen zich aanmelden. Het sportevenement is op vrijdag 20 april van 15 tot 17 uur op het parkeerterrein van FC Winterswijk (sportpark Jaspers).

Je speelt het toernooi in een team die je zelf kan samenstellen. Een team bestaat uit 3 deelnemers tussen de 12 en 14 jaar oud. Je speelt met je team een aantal keer 3 tegen 3 en daarnaast 1 tegen 1 in de Panna Arena. Naast dat je zelf kan spelen wordt er ook nog een demonstratie gegeven door een zeer getalenteerde straatvoetballer. Hij daagt jullie uit voor een potje panna!

Heb jij zin om een balletje te trappen met je vrienden?

Geef je nu op via: straatvoetbalevent@gmail.com

Bij aanmelden vermeld je als onderwerp: ‘inschrijving team’ en geef dan de namen en geboortedatums op.

Heb je vragen? Mail gerust naar dit e-mail adres.

Wij zien jullie graag op 20 APRIL!

 

 

 

Meer nieuws:

Terug naar overzicht