Tekstgrootte:
nieuw-voorstel-logo_1920x1080_acf_cropped

#BRUIST, festival voor Gelderse jongeren

Datum 22 maart 2018

#BRUIST Festival

Wanneer?
Op zaterdag 14 april 2018 vindt het festival #BRUIST plaats. Het festival is voor Gelderse jongeren en het is georganiseerd door Leefbaarheidsalliantie Gelderland. #BRUIST is er om jongeren te inspireren om initiatief te nemen om de leefbaarheid in hun omgeving te verbeteren, dromen na te jagen, maar ook om de jongeren te helpen om verder te komen met hun idee.

Wat?
Op het festival #BRUIST is alles aanwezig om er een tof festival van te maken. Denk hierbij aan: hapje, drankje, leuke sfeer en goede muziek. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers en handige workshops. Zo worden er workshops vloggen, sociale media, fondsen werven en creatief denken gegeven om jou als jongere verder te helpen met jouw idee. Daarnaast zijn er jongeren die vertellen over hun idee of project en hoe ze dat hebben uitgevoerd.

Hoe laat?
De deuren gaan open om 13:00 uur. Om 13:30 wordt het festival afgetrapt door de bekende vlogger Teun Peters (teunpeters.nl). Om 14:00 start de eerste workshop. Van begin tot het eind van het festival spelen er leuke bandjes en is er een markt met inspirerende en nuttige kraampjes. Daar vinden onder andere het Oranjefonds, het VSB fonds en de Provincie Gelderland hun plek, klaar om vragen te beantwoorden!

Waar?
#BRUIST vindt plaats in Arnhem bij Geniet in de Weerd: Weerdjesstraat 168.

Kosten?
De entree is gratis voor jongeren. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Wil je meer weten over het festival? Check dan de website: www.bruistfestival.nl. Meld je aan via de website om zeker te zijn van je festivalticket en je workshops naar keuze.
VOL = VOL.

Meer nieuws:

Terug naar overzicht