Tekstgrootte:
opgepast

OPGEPAST! in première

Datum 15 januari 2018

Op 3 april 2018 organiseert Vanjelle Producties in samenwerking met Schouwburg Amphion de première van de film ‘Opgepast!’. Een meeslepend en spannend verhaal waarin de kijker 45 minuten lang wordt meegenomen in een film over de onbewuste gevaren van het uitgaansleven.

Het verhaal:

Na een lange schoolweek gaan Michiel, Jacco, Eelke en Puck op zaterdagavond stappen in Feels. Jacco en Puck hebben alleen maar oog voor elkaar, Michiel en Eelke drinken en kletsen wat samen. Michiel is al lang verliefd op Eelke, maar hij weet niet dat dit gevoel ook wederzijds is. Ze hebben het gezellig samen.

De volgende ochtend komen de ouders van Michiel er achter dat hij niet thuis is gekomen die nacht. Ze maken zich direct zorgen, want dit is niks voor Michiel. Tevergeefs proberen ze Michiel te bellen, maar ze kunnen hem niet bereiken. Ze besluiten Jacco te bellen maar die weet, net als Eelke, van niks. Terwijl de ouders van Michiel besluiten naar de politie te gaan, gaan Jacco en Eelke op zoek naar Michiel…

Kaarten
De kaarten van ‘Opgepast’ zijn te koop op www.amphion.nl
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem

De trailer
Bekijk hieronder alvast de trailer!

Meer nieuws:

Terug naar overzicht