Tekstgrootte:
Jouw GGD

Vragen over seks, drugs, relaties of andere vragen?

Datum 16 februari 2017
JouwGGD.nl is er speciaal voor jongeren tussen de 13 en 23 jaar. De site biedt betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol, roken en drugs. Je kunt op de website ook anoniem chatten en mailen met een GGD-arts of jeugdverpleegkundige.

.

Seks en lichamelijke ontwikkeling
Jouw vragen gaan misschien wel het meeste over onderwerpen als seksualiteit, eenzaamheid en lichamelijke ontwikkeling. Tegelijkertijd vind je het lastig deze vragen in een face-to-face gesprek te stellen. Het anoniem vragen kunnen stellen is daarom misschien wel iets gemakkelijker, en dat blijkt uit ervaringen van de medewerkers van jouwggd.nl
 
Betrouwbaar en laagdrempelig
Je zoekt wellicht dagelijks wel naar informatie over onderwerpen die je bezighouden. De GGD NOG vindt het belangrijk om jou  betrouwbare informatie te verstrekken en op laagdrempelige wijze in contact met je te komen mocht je vragen hebben. Waar nodig verwijst de GGD NOG je door naar andere organisaties.
 
Lokale onderwerpen
Kom je uit onze regio dan kun, naast de algemene informatie, ook een lokale pagina van de GGD Noord Oost Gelderland vinden. Je krijgt als bezoeker dan ook informatie over regionale hulpverleningsinstanties.
 
Chattijden
Chatten met jouwggd.nl kan op werkdagen tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur. Buiten deze tijden kunnen je mailen met een GGD-arts of verpleegkundige.
 

Meer nieuws:

Terug naar overzicht